The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

LMB

Nederlandse agrarische bedrijven worden steeds groter en professioneler en hebben internationaal gezien een toppositie als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Steeds meer LMB bedrijven weten sealsupply te vinden voor advies en het leveren van de juiste afdichtingen, want naast de kwaliteit en duurzaamheid is het op peil houden van de productiviteit van groot belang. Met een breed assortiment aan statische, roterende en hydrauliek afdichtingen, goede service en advies en snelle levering zijn wij uw partner voor de LMB sector, voor zowel nieuwe machines, revisie als reparatie.

Voor het produceren van maatwerk afdichtingen heeft sealsupply een Computer Numerical Control (CNC) productiemachine . Deze machine van PU1TEC heeft hoge precisie snijgereedschappen, speciaal geoptimaliseerd voor het produceren van afdichtingen die in een kritische omgevingen toegepast dienen te worden. Door een breed scala aan profielen kunnen we vrijwel elke gewenste afdichting per direct vervaardigen. Voor de te produceren afdichtingen is een brede scala aan materialen verkrijgbaar.

LMB

Loading