The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Klozure® Seals

Beschrijving Klozure® Seals

Wanneer de standtijd (up-time) van cruciaal belang is, dan kunt u het beste vertrouwen op de Garlock Klozure® Seals. Elke Klozure® Seal is ontworpen om de langste levensduur en de hoogste prestaties te garanderen voor de meest veeleisende toepassingen!

De Klozure® Seals van Garlock kunnen extreme omstandigheden aan, van kleine apparaten tot zeer zware machines. Klozure® Seals worden al meer dan 60 jaar over de hele wereld met groot succes gebruikt bij machines in onder andere de pulp- en papierindustrie, de aluminiumindustrie en de staalindustrie. Klozure® Seals combineren met hun zorgvuldig geselecteerde materialen en ingenieus en gebruiksvriendelijk ontwerp een hoge functionele betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het uitgebreide Klozure® assortiment biedt de ideale oplossing voor een breed scala aan klant-specifieke toepassingen. Deze oplossingen zijn niet alleen bedoeld voor nieuwe systemen, maar ook als het gaat om het bieden van alternatieven of wanneer oude installaties moeten worden geüpgraded.

Garlock Klozure® Seals model 23, 26, 151 en 154 worden zonder metalen behuizing geleverd. Ze zijn bedoeld voor alle toepassingen waarbij het gebruik van as-afdichtingen met een metalen behuizing om structurele, assemblage gerelateerde of medium specifieke redenen niet mogelijk is. Al deze modellen zijn leverbaar, zowel in split als in normale versies. Ze zijn dankzij hun eenvoudige ontwerp universeel inzetbaar en hebben hun betrouwbaarheid in vele industriële sectoren wereldwijd bewezen.De afdichtlip is gemaakt van een hoogwaardige elastomeer samenstelling die wat betreft zijn lage wrijvingswaarden en lange levensduur echt excellent te noemen is. Deze modellen, met deze zorgvuldig geselecteerde elastomeren en roestvrijstalen veren, zijn zeer goed bestand tegen de schadelijke effecten van chemicaliën en corrosieve stoffen.


MILL-RIGHT® materialen

In het hart van elke Klozure® Seal vindt u de MILL-RIGHT® familie van materialen. Elk van de MILL-RIGHT® elastomeren is speciaal ontwikkeld om de hoogste slijtvastheid, de laagste slijtage en een uitzonderlijke chemische en temperatuurbestendigheid te bieden. De ontwikkelde MILL-RIGHT® materialen en afdichtingsontwerpen creëren samen de meest geavanceerde afdichtingsoplossingen die beschikbaar zijn voor de zware industriële toepassingen. Met elke Klozure® Seals kunt u rekenen op een langere levensduur van de lagers, een hogere productiviteit en minder onderhoud. Om er zeker van te zijn dat u een echte Klozure® Seals ontvangt met ontworpen MILL-RIGHT® materialen, is elk MILL-RIGHT® materiaal voorzien van een kleurcodering voor eenvoudige identificatie:

  • N (NBR) zwart
  • ES (HNBR) donker blauw
  • V (FKM) groen

De lancering van de MILL-RIGHT® materialen is het bewijs van het succes en de vooruitgang in materiaalkunde van Garlock. Alle radiale lipafdichtingen zijn contactafdichtingen. Het elastomeer van de afdichting komt in contact met het roterende element van de apparatuur. Als zodanig zal het elastomeer van de afdichting na verloop van tijd slijten. Hoewel slijtage van het elastomeer nooit kan worden vermeden, kan het elastomeer zo worden geconstrueerd dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt en de levensduur van de afdichting dus wordt verlengd. De mate van slijtage en slijtvastheid is van cruciaal belang voor eindgebruikers, aangezien dit de kwaliteit van de afdichting en dus de bedrijfstijd van de apparatuur weergeeft.


Dé online groothandel voor al uw Klozure® Seals

Klozure® Seals bestelt u eenvoudig online, telefonisch of via email bij Seal Supply. Met uw eigen webshop account profiteert u van het gemak om de juiste producten snel te vinden, o.a. via onze handige zoekfuncties 'smartsearch' en ‘zoeken op afmeting’. U heeft hier 24/7 inzicht in de beschikbare voorraad, levertijden en uw prijzen en u kunt te allen tijde bestellingen bij ons plaatsen.

Als u nog geen webshop account heeft, klik dan hier om een eigen account bij ons aan te vragen.

Loading