The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Klozure® Seals

Klozure® Seals


Met of zonder een metalen behuizing, met speciale veren, en in een breed scala aan materialen, ideaal aangepast aan allerlei bedrijfsomstandigheden - het resultaat van tientallen jaren ervaring die Garlock op dit gebied heeft opgedaan - de KLOZURE oliekeerringen worden wereldwijd toegepast.


De KLOZURE-afdichtingen van Garlock kunnen extreme omstandigheden aan - van kleine apparaten tot zeer zware machines. KLOZURE-afdichtingen worden al meer dan 60 jaar over de hele wereld met groot succes gebruikt op machines in de pulp- en papierindustrie, de aluminiumindustrie en de staalindustrie.
KLOZURE-afdichtingen combineren met hun zorgvuldig geselecteerde materialen en ingenieus en gebruiksvriendelijk ontwerp een hoge functionele betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het uitgebreide KLOZURE-assortiment biedt de ideale oplossing voor een breed scala aan klantspecifieke toepassingen, niet alleen voor nieuwe systemen, maar ook als het gaat om het bieden van alternatieven of wanneer oude installaties moeten worden geüpgraded.


KLOZURE-technologie biedt het antwoord bij moeilijke omstandigheden.


Garlock KLOZURE afdichtingen 23, 26, 151, 154 en 161 worden zonder metalen behuizing geleverd. Ze zijn bedoeld voor alle toepassingen waarbij het gebruik van asafdichtingen met een metalen behuizing om structurele, assemblagegerelateerde of mediumspecifieke redenen niet mogelijk is. Al deze modellen zijn beschikbaar
hetzij in split (behalve voor model 161) of normale versies. Ze zijn dankzij hun eenvoudige ontwerp universeel geschikt voor allerlei toepassingen en hebben hun betrouwbaarheid in vele industriële sectoren wereldwijd bewezen.
De afdichtlip is gemaakt van een hoogwaardige elastomere samenstelling die wat betreft zijn lage wrijvingswaarden en lange levensduur echt uitstekend te noemen is. Deze modellen, met deze zorgvuldig geselecteerde elastomeren en roestvrijstalen veren, zijn zeer goed bestand tegen de schadelijke effecten van chemicaliën en corrosieve stoffen.

Loading