Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
The wishlist name can't be left blank
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

O-ringen

O-ringen

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge bedrijfszekerheid
  • kleine inbouwruimten
  • eenvoudige montage
  • economische productie
  • grote beschikbaarheid


Materials

NBR, FKM, EPDM, VMQ, HNBR, FFKM, FVMQ, FEPM, ACM, CR, SBR, CSM, ECO, BR, IIR, IR, AU, EU, NR &  FEP-ommanteld (FKM / FEP ommanteld en VMQ / FEP ommanteld)


Toepassingen

O-ringen worden in alle sectoren van de industriële techniek toegepast. Bij de individuele toe passingen wordt een onderscheid gemaakt tussen in statische (geen relatieve beweging tussen de af te dichten machineonderdelen) en dynamische toepassingen. De overgrote meerderheid van de O-ringen wordt voor de afdichting van rustende of langzaam bewegende machineonderdelen gebruikt.


Kwaliteit

Voor alle standaard O-ringen, waarvoor geen andersluidende, speciale afspraak gemaakt wordt, geldt volgende kwaliteit van de levering.

  • toegestande afwijking conform DIN ISO 3601-1 class B (voorheen DIN 3771-1) vorm- en oppervlakteafwijkingen conform DIN ISO 3601-3 type feature N (former DIN 3771-4 type feature N)
  • aanvaardbaar kwaliteitsniveau DIN ISO 2859-1 AQL 1.5


Toleranties

Binnendiametertoleranties

conform DIN ISO 3601-1 class B (former DIN 3771-1)
Binnenmeterdiameter toleranties conform DIN ISO 3601-1:
Δd1 = ± [( d10,95 x 0,009) + 0,11]

Lees meer

O-ringen

O-ringen zijn cirkelvormige afdichtingen met een ronde dwarsdoorsnede. O-ringen kunnen in een groot aantal materialen geproduceerd worden en een serie compounds is standaard uit voorraad leverbaar. Het aantal beschikbare afmetingen van de O-ringen is zodanig groot en strak gestaffeld, dat nagenoeg iedere toepassing gerealiseerd kan worden.
O-ringen zijn gestandaardiseerd in de DIN ISO 3601 (voorheen DIN 3771). De eenvoudige vorm en de betrouwbaarheid van de afdichtingfunctie van O-ringen is geniaal. De O-ring is daarom de meest gebruikte afdichting. De economische fabricage en de ongecompliceerde montage maken de O-ringen onovertroffen. De beschrijving van de O-ringen bestaat uit de afmetingen van de binnendiameter en de snoerdikte in mm. met de materiaalaanduiding en de hardheid ervan.

Bijzondere eigenschappen van O-ringen:

O-ringen hebben een aantal bijzondere eigenschappen. Zo bieden O-ringen een hoge bedrijfszekerheid en zijn ze geschikt voor kleine inbouwruimten. Bovendien zijn O-ringen eenvoudig te monteren montage, dragen ze bij aan een economische productie en hebben O-ringen een hoge beschikbaarheid.

Toepassingen voor O-ringen:

O-ring-afdichtingen worden in alle sectoren van de industriële techniek toegepast. Bij de individuele toepassingen wordt een onderscheid gemaakt tussen in statische (geen relatieve beweging tussen de af te dichten machineonderdelen) en dynamische (de af te dichten machineonderdelen bewegen relatief naar elkaar toe) toepassingen. De overgrote meerderheid van de O-ringen wordt voor de afdichting van rustende of langzaam bewegende machineonderdelen gebruikt.

Materialen waarin Sealsupply O-ringen kan leveren:

Wij kunnen O-ringen leveren in de volgende materialen: NBR, FKM, EPDM, VMQ, HNBR, FFKM, FVMQ, FEPM, ACM, CR, SBR, CSM, ECO, BR, IIR, IR, AU, EU, NR & naadloze FEP-ommanteld (FKM / FEP ommanteld en VMQ / FEP ommanteld)

De online groothandel voor al uw afdichtingen

O-ringen zijn bij Seal Supply eenvoudig en om meerdere manieren te bestellen. U kunt bij ons zowel online als telefonisch als per e-mail uw bestelling doorgeven. Met het aanmaken van een eigen webshop account krijgt u de nodige voordelen. U heeft dan altijd inzicht in de voorraad en de levertijden.

Loading