The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Eindkappen

Eindkappen

Eindkappen zijn afsluiters van staal met gevulkaniseerd rubber aan de buitenkant. De eindkap wordt toegepast als einddichting van de as-doorvoering bij bijvoorbeeld motorreductoren, overbruggingen of bij tandwielkasten. De eindkap is met staal versterkt en kan daardoor met een perspassing in de kamer van de oliekeerring gemonteerd worden. Eindkappen zijn normaliter in NBR beschikbaar met een gladde gevulkaniseerde buitenzijde. Op aanvraag zijn ze ook verkrijgbaar in NBR blauw met een FDA keurmerk, in FKM (ook wel bekend als Viton) en met geribbelde buitenzijde.


De online groothandel voor al uw afdichtingen

Eindkappen bestelt u eenvoudig online, telefonisch of via email bij Seal Supply. Met uw eigen webshop account profiteert u van het gemak om de juiste producten snel te vinden. o.a. via onze handige zoekfunctie 'smartsearch'. U heeft hier 24/7 inzicht in de beschikbare voorraad, levertijden en uw prijzen en u kunt te allen tijde bestellingen bij ons plaatsen.


Loading