The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Hydrauliek afdichtingen

Hydrauliek afdichtingen

Hydraulische cilindersystemen worden afgedicht met een complexe configuratie van hoogwaardige hydrauliek afdichtingen. Seal Supply biedt een breed programma aan standaard afdichtingen voor toepassingen binnen deze cilindersystemen:

-          Zuigerafdichtingen

-          Stangafdichtingen

-          Afstrijkers

-          Geleideringen

-          Geleideband

-          FKM (Viton) afdichtingen

Hallite seals

Naast het uitgebreide standaard pakket zijn we ook distributeur van Hallite. Hallite is sterk vertegenwoordigd in de markt van hydrauliek afdichtingen. Seal Supply is voor de Nederlandse markt officieel service partner van Hallite om ervoor te zorgen dat het volledige programma van Hallite producten gemakkelijk bereikbaar is. Seal Supply is dus ook uw partner als het gaat om A-brand hydrauliek afdichtingen. Samen met ons standaard leveringsprogramma heeft u hiermee volop keuze uit kwaliteitsproducten.

Maatwerk hydrauliek afdichtingen

Voor het produceren van maatwerk hydrauliek afdichtingen heeft Seal Supply een CNC productie machine . Deze machine van PU1TEC heeft hoge precisie snijgereedschappen, speciaal geoptimaliseerd voor het produceren van hydrauliek afdichtingen die in een kritische omgevingen toegepast dienen te worden. Door een breed scala aan profielen kunnen we vrijwel elke gewenste afdichting per direct vervaardigen. Voor de te produceren hydrauliek afdichtingen is een brede scala aan materialen verkrijgbaar.

De online groothandel voor al uw hydrauliek afdichtingen

Hydrauliek afdichtingen bestel je eenvoudig online, telefonisch of via e-mail bij Seal Supply. Met uw eigen webshop account profiteert u van het gemak om de juiste producten snel te vinden. o.a. via onze handige zoekfunctie 'smartsearch'. U heeft hier 24/7 inzicht in de beschikbare voorraad, levertijden en uw prijzen en u kunt te allen tijde bestellingen bij ons plaatsen.

Loading