The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Hydrauliek afdichtingen

Hydrauliek afdichtingen

Hydraulische cilindersystemen worden veelal afgedicht met een complexe configuratie van hoogwaardige afdichtingen. Bij deze toepassingen wordt over het algemeen veel gevraagd van afdichtingen. Deze afdichtingen dienen namelijk niet alleen om vloeistoflekkage tegen te gaan, maar worden ook geconfronteerd met hoge drukwaarden, dwarskrachten in de cilinder en eventuele hogere temperatuurwaarden. Seal Supply biedt een breed programma aan standaard afdichtingen voor toepassingen binnen deze cilindersystemen:

Afstrijkers

Afstrijkers zorgen ervoor dat er geen vuil en water in uw hydraulische cilinder terecht komt. Er zijn afstrijkers beschikbaar in NBR, Polyurethaan, FKM of een PTFE ring met een O-ring die als energizer fungeert. Het materiaal kan ook gecombineerd worden met een kern of mantel van metaal.

Zuigerafdichtingen

Zuigerafdichtingen dienen als dichting op de zuiger van de hydraulische cilinder. Deze afdichtingen zijn er in enkel- en dubbel-werkende versies.

Stangafdichtingen

Stangafdichtingen dienen als afdichting op de stang van de hydraulische cilinder en hebben om die reden een binnen-dichtende functie.

Geleideringen

De geleideringen zorgen ervoor dat de dwarskrachten van de hydraulische cilinder worden opgevangen en vermijden metaal-op-metaal contact tussen de stang en de zuiger.

Geleideband

Geleideband wordt veelal gebruikt als het gebruik van de juiste geleideringen niet mogelijk is.

FKM (Viton) afdichtingen

Seal Supply heeft ook een breed scala van FKM afdichtingen beschikbaar, bijvoorbeeld bij toepassingen met een hogere temperatuur of Bio-olie.


Hallite seals

Naast het uitgebreide standaard pakket zijn we ook distributeur van Hallite. Hallite is sterk vertegenwoordigd in deze markt. Seal Supply is voor de Nederlandse markt officieel Distributeur van Hallite om ervoor te zorgen dat het volledige programma van Hallite producten gemakkelijk bereikbaar is. Seal Supply is dus ook uw partner als het gaat om deze A-brand afdichtingen. Samen met ons standaard leveringsprogramma heeft u hiermee volop keuze uit kwaliteitsproducten.


Maatwerk hydrauliek afdichtingen

Voor het produceren van maatwerk afdichtingen heeft Seal Supply een CNC productie machines . Deze machines van PU1TEC hebben hoge precisie snijgereedschappen, speciaal geoptimaliseerd voor het produceren van seals die in een kritische omgevingen toegepast dienen te worden. Door een breed scala aan profielen en een veelvoud aan materialen kunnen we vrijwel elke gewenste afdichting per direct vervaardigen. Voor de te produceren hydrauliek afdichtingen is een brede scala aan materialen verkrijgbaar.


De online groothandel voor al uw hydrauliek afdichtingen

Hydrauliek afdichtingen bestel je eenvoudig online, telefonisch of via e-mail bij Seal Supply. Met uw eigen webshop account profiteert u van het gemak om de juiste producten snel te vinden, o.a. via onze handige zoekfunctie 'smartsearch'. U heeft hier 24/7 inzicht in de beschikbare voorraad, levertijden en uw prijzen en u kunt te allen tijde bestellingen bij ons plaatsen.

Loading