The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Windenergie

Wereldwijd wordt er steeds meer geïnvesteerd in het ontwikkelen van duurzame energie. Windenergie is één van de meest ontwikkelde vormen van groene energie en is in Nederland verantwoordelijk voor 5% van het totale energieverbruik.

sealsupply heeft veel ervaring met afdichtingen die toegepast worden in de windenergie. Voor windmolens worden bij afdichtingen naast de grote maatvoeringen en materialen ook specifieke eisen gesteld aan de levensduur en verouderingsbestendigheid. Er zijn immers enorme kosten verbonden aan het vervangen van dit materiaal bij een windmolen in bedrijf. Afdichtingen worden o.a. toegepast bij de lagering van het rotorblad, de hoofdas en reminstallaties. Voor de aandrijving leveren wij onze NBR en FKM Oliekeerringen en V-ringen, met en zonder metalen buitenmantel. Daarnaast leveren we voor de rotorvergrendeling en reminstallaties veelal manchetten, x-ringen en O-ringen in NBR en FKM.

Windenergie

Loading