Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
The wishlist name can't be left blank
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700
Mijn winkelwagen 0

Garlock® PS-Seals

Garlock PS-SEAL® 


De PS-SEAL® productlijn staat voor betrouwbare asafdichting van roterende assen bij hoge omtreksnelheid, hoge druk, schurende en agressieve media en extreme temperaturen, schurende en agressieve media. Radiale asafdichtingen kunnen meestal niet goed presteren onder deze omstandigheden, omdat hun afdichtingslippen gemaakt zijn van elastomeren. PS-SEAL’s worden gebruikt in veel verschillende toepassingen en kunnen ook een alternatief zijn voor mechanical seals en gevlochten verpakkingen. De productlijn PS-SEAL® biedt kosteneffectieve en praktische oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. De portefeuille Garlock-asafdichtingen biedt zowel gestandaardiseerde als speciale afdichtingen. De PS-SEAL’s® werkt met een afdichtlip van GYLON® of andere gemodificeerd PTFE's. Garlock produceert GYLON® in een speciaal ontwikkeld proces.


Kenmerken en voordelen:


  • Bestand tegen hoge druk en in extreem vacuüm
  • Zeer geschikt voor hoge toerentallen
  • Temperatuurbestendig van -90 ° C tot +260 ° C
  • Uitstekende chemische weerstand
  • Geschikt voor voedsel- en farmaceutische toepassingen (FDA)
  • EN 1935/2004 certificaat SIP / CIP compatibel
  • Goed droogloop vermogen
  • Wear resistant and low friction
  • Druk tot 362,6 psi (25 bar)


Materiaal Opties: GYLON® Black (Graphite), GYLON® White (Barium Sulfaat), GYLON® Blue (Gasmicrosphere), F (Econol), MS (Molybdeen Sulphide) en KF (Carbon Fiber)


PS-SEAL® STANDAARD


PS-SEAL Standard® is een Garlock-asafdichting bestaande uit een roestvrijstalen (1.4571) behuizing, een GYLON® BLACK-afdichtlip en een statisch afdichtingselement van FKM.


PS-SEAL® NON-STANDAARD


Garlock PS-SEAL® Non-Standard zijn asafdichtingen in standaardformaten met verschillende configuraties van zowel afdichtlippen als lipafdichtingsmaterialen. Als uw toepassing een asafdichting vereist die anders is dan de PS-SEAL® Standard versie, dan gebruiken we een asafdichting die geschikt is voor uw specifieke behoeften. De PS-SEAL® Non-Standard biedt een economisch interessante manier om specials te produceren, omdat het gebaseerd is op de standaardversie. Zowel het lipmateriaal als de configuratie ervan kunnen worden gevarieerd. Zelfs de behuizing kan worden aangepast met inachtneming van de technische beperking.


Als dit niet aan uw behoeften voldoet, kan een special op basis van tekening/ontwerp geproduceerd worden.


PS-SEAL® SPECIAL


Door de complexe toepassing van hoogwaardige afdichtingen kan PS-SEAL® Standard en PS-SEAL® Non-Standard niet altijd de beste oplossing bieden voor toepassingsspecifieke behoeften. Daarom biedt Garlock ook andere afdichtingsopties met enkel en meervoudige lip ontwerpen. Voor zover mogelijk zijn deze afdichtingen gestandaardiseerd om kosteneffectieve speciale oplossingen te leveren.


Voor meer advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 – 30 32 700.

Loading