The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Voor het eerst bestellen?

Vraag een login aan

Bent u al klant?

Klik hier om in te loggen

Garlock® Seals

Garlock PS-SEAL® 

De PS-SEAL® productlijn staat voor betrouwbare as-afdichting van roterende assen bij hoge omtreksnelheid, hoge druk, schurende en agressieve media en extreme temperaturen. "Standaard" oliekeerringen kunnen meestal niet goed presteren onder deze omstandigheden, omdat hun afdichtingslippen gemaakt zijn van elastomeren. Deze as-afdichtingen worden gebruikt in veel verschillende toepassingen en kunnen ook een alternatief zijn voor mechanical seals en gevlochten verpakkingen. Deze productlijn biedt kosteneffectieve en praktische oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. De portefeuille Garlock as-afdichtingen biedt zowel gestandaardiseerde als speciale afdichtingen. Deze seals werken met een afdichtlip van GYLON® of andere gemodificeerd PTFE's. Garlock produceert GYLON® in een speciaal ontwikkeld proces.

Materialen

De PS-Seals zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: GYLON® Black (Graphite), GYLON® White (Barium Sulfaat), GYLON® Blue (Gasmicrosphere), F (Econol), MS (Molybdeen Sulphide) en KF (Carbon Fiber).

Uitvoeringen

STANDAARD is een Garlock as-afdichting bestaande uit een roestvrijstalen (1.4571) behuizing, een GYLON® BLACK-afdichtlip en een statisch afdichtingselement van FKM.

NON-STANDAARD zijn as-afdichtingen in standaardformaten met verschillende configuraties van zowel afdichtlippen als lipafdichtingsmaterialen.

SPECIAL is er voor de andere afdichtingsopties met enkele- en meervoudige lip-ontwerpen. Voor zover mogelijk zijn deze afdichtingen gestandaardiseerd om kosteneffectieve speciale oplossingen te leveren.

De online groothandel voor al uw afdichtingen

Garlock seals bestelt u eenvoudig online, telefonisch of via email bij Seal Supply. Met uw eigen webshop account profiteert u van het gemak om de juiste producten snel te vinden. o.a. via onze handige zoekfunctie 'smartsearch'. U heeft hier 24/7 inzicht in de beschikbare voorraad, levertijden en uw prijzen en u kunt te allen tijde bestellingen bij ons plaatsen.


Introducing the PS-Seal by Garlock:


Kenmerken en voordelen:

 • Bestand tegen hoge druk en in extreem vacuüm
 • Zeer geschikt voor hoge toerentallen
 • Temperatuurbestendig van -90 ° C tot +260 ° C
 • Uitstekende chemische weerstand
 • Geschikt voor voedsel- en farmaceutische toepassingen (FDA)
 • EN 1935/2004 certificaat SIP / CIP compatibel
 • Goed droogloop vermogen
 • Wear resistant and low friction
 • Druk tot 362,6 psi (25 bar)

Materiaal Opties:

 • GYLON® Black (Graphite): standaard
 • GYLON® White (Barium Sulfaat): Levensmiddelen, farmacie
 • GYLON® Blue (Gasmicrosphere): Levensmiddelen, farmacie, 
  goed geschikt bij droogloop en de beste keus bij gebrek aan rondheid van de as
 • F (Econol): Levensmiddelen, farmacie, goed geschikt bij drooglopen en de beste keus bij hoge snelheden en waar de gasdichtheid belangrijk is 
 • MS (Molybdeen Sulphide): geschikt voor abrosieve media
 • KF (Carbon Fiber): geschikt voor deels abrosieve media en geschikt bij drooglopen


Uiteraard kunnen wij u bijstaan met toelichting en advies met betrekking tot deze Garlock seals. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 038 – 30 32 700.

Loading