The wishlist name can't be left blank
Om u beter te kunnen helpen gebruikt sealsupply cookies en vergelijkbare technieken. Door op toestaan te klikken stemt u in met het plaatsen van deze cookies. - meer informatie - Toestaan
Uw webbrowser (Internet Explorer) wordt niet meer ondersteund
Update browser More information
Mijn winkelwagen 0
kwaliteit
kwaliteit Goedgekeurd en gecertificeerd
service
service 24x7 De basis van onze dienstverlening
flexibel
flexibel Ook voor maatwerk
support
+31 (0)38 - 30 32 700

Hydrauliek

Hydraulische systemen worden veelal ingezet in mobiele toepassingen, zoals graafmachines, vorkheftrucks en bulldozers. Ook in de zware industrie wordt hydrauliek veelvuldig toegepast voor o.a. machinebouw en hydraulische aandrijvingen. Een in het oog springende toepassing van een grote hydraulische aandrijving is de Oosterscheldekering in Zeeland. Veel hydraulische systemen zijn continu in bedrijf. Er wordt veel aandacht besteed aan het rendement, waarbij lekkages te allen tijde voorkomen dienen te worden. Ook geluid is hierbij vaak een belangrijke factor.

Van hydrauliek afdichtingen wordt bij deze toepassingen het uiterste vereist. Voor het afdichten van hydraulische systemen wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een combinatie van hoogwaardige afdichtingsontwerpen. Zo voorkomt een zuigerafdichting dat er vloeistof langs de cilinderkop wegvloeit, waardoor de benodigde druk kan worden opgebouwd aan één zijde van de cilinder en de cilinder heen en weer kan bewegen. Een stangafdichtingen voorkomt juist lekkage van de vloeistof vanuit de cilinder naar buiten. Een geleidering geleidt de zuiger en de zuigerstang in de cilinder en vangt dwarskrachten op, waardoor het contact tussen de metalen voorkomen wordt. Vervuiling van het hydraulische systeem is een veel voorkomende oorzaak van het falen van de afdichting. Afstrijkers kunnen dit voorkomen door vuil en vocht te schrapen die in de cilinder worden getrokken.

Ons assortiment bevat alle afdichtingen om uw cilinders optimaal te laten functioneren. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze en hebben alle denkbare hydrauliek afdichtingen voorradig.

sealsupply is uw specialist voor uw hydrauliek afdichtingen!

Hydrauliek

Loading